Folkpartiet gör skillnad

Medvetna om att segrar kanske inte vinns på gamla meriter vill vi trots det informera om att med Folkpartiets politiker i Karlskrona blir det verkstad. Uthållighet och att gå från ord till handling har präglat vår politik och kommer att känneteckna oss de kommande åren.
Känner ni till vad vi hittills åstadkommit och vad vi vill framöver?
Om inte kommer här exempel på genomfört och vad vill framöver i Folkpartiets Karlskrona.

Hittills tillverkat i Folkpartiets verkstad

Kring samhällsbyggnad och infrastruktur har vi varit motorn bakom reguljär färjetrafik med Polen och vi skapade opinion för en upprustning av Emmabodabanan och fick till och med igenom ett stopp i Holmsjö.
Vi bidrog till en länssamling kring Blekinges besöksverksamhet och vi bidrog starkt till Karlskronas nya lyckade satsning Skärgårdsfesten.

I skolfrågorna har vi infört ett undervisningslyft för personal i Grundskolorna och tillfört ytterligare 10 mkr för lokala lönelyft. Vi var drivande i en bred skolöverenskommelse och har därefter genomfört en kraftig renovering av våra skollokaler gällande bland annat Tullskolan och just nu Holmsjö skola.

Kommande insatser i Folkpartiets verkstad

De kommande åren vill vi utveckla Verkö för sjöfart och industri och väcka frågan om en östra infart via Lyckeby till Verkö. Lyckeby blir allt mer viktig och vi vill omgående genomföra en detaljplan för denna stadsdel så att trafiken genom fungerar och så att ännu fler bostäder byggs.
Vår uthållighet bjuder oss också på att hålla frågan om en utbyggnad av E22 levande och få detta färdigställt.
Arbetet med att stärka våra skolor kommer att fortsätta och vi ser gärna ytterligare en bred politisk skolöverenskommelse. Löneökningar lokalt, förstärkning av insatser för elever i behov av särskilt stöd och en utbyggnad av förskola med utökade öppettider kväll och natt ligger framför oss.
En röst på Folkpartiet borgar för fortsatt Socialliberal verkstad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s